Stanowiska do prasowania

Prasowanie jest czynnością nie zawsze lubianą, gdyż wymaga sporego nakładu pracy często w niewygodnej pozycji i na stojąco. Tradycyjne żelazka z przewodem wpiętym do gniazdka ograniczają ruchy. Ilość generowanej przez nie pary jest tak mała, że nie pozwala na wyprasowanie większej partii odzieży. Stanowisko do prasowania firmy Kärcher nie tylko całkowicie zmieni oblicze prasowania. Zestaw składa się z deski do prasowania, generatora pary oraz żelazka. Dodatkowe akcesoria, takie jak dysze ręczne i szczotki czy pad z mikrofibry, pozwalają na sprzątanie gładkich powierzchni z wykorzystaniem gorącej pary.

Funkcjonalność, wydajność i szybsza praca

Stanowisko do prasowania Kärcher ma wbudowane gniazdko elektryczne i jest wyposażone w funkcję odsysania pary. Jej ciśnienie – o 50% wyższe niż to w tradycyjnym żelazku –gwarantuje znacznie większość wydajność prasowania i związany z tym krótszy czas pracy. O komforcie działania decyduje również konstrukcja składanej ramy pod deską. Jest ona regulowana, a sześć poziomów pozwala na ustawienie wysokości optymalnie dostosowanej do wzrostu użytkownika. Stanowisko do prasowania i czyszczenia parowego z naszego sklepu w Szczecinie, łącząc w sobie obydwie te funkcje, oferuje maksymalny komfort zastosowania.

Porównanie produktów (0)

SI 4 EasyFix Home Line - zestaw z żelazkiem

1.512-637.0

Zestaw SI 4 EasyFix Home Line z żelazkiem umożliwia wygodne prasowanie, a także nieprzerwane ..